Werken bij ’t Schaapie

Schaapie cvMomenteel zijn wij op zoek naar nieuw personeel om ons leuke team te versterken

Pedagogisch medewerkers voor meerdere vacatures. Van 0-uren contract en alleen vakantie werk tot 9 uur en zelfs 36 uur op contract. Meerdere opties mogelijk. Kom eens langs aan de Paul Krugerstraat 43, bel met 023-7370047/06-11950581 of mail naar personeel@hetschaapie.nl

De verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor de opvang, begeleiding en verzorging van een groep kinderen. Je draagt zorg voor een veilig klimaat in de groep, zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontplooien. Samen met een collega-groepsleid(st)er begeleid je de kinderen zowel in groepsverband als individueel en stimuleer je hun ontwikkeling. Ook het begeleiden van stagiaires kan in de toekomst een van je taken zijn. Je onderhoudt contact met ouders/verzorgers en je geeft desgewenst opvoedingsadviezen. Je volgt de ontwikkelingen van de kinderen en rapporteert hierover aan de ouders/verzorgers en de directie. Je neemt deel aan werk- en teambesprekingen en je woont op verzoek ouderavonden bij.

Het halen van kinderen uit school voor de NSO, is ook 1 van de taken van een pedagogisch medewerker bij Kinderopvang ’t Schaapie.
Je zorgt dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in de kinderopvang via vakliteratuur en studiedagen.

Het profiel

Je hebt tenminste een relevante opleiding op Mbo-niveau of bent hiermee bezig, een CIOS opleiding of artistieke beroepsopleiding afgerond (uitsluitend voor NSO). Je hebt plezier in een actieve en creatieve omgang met kinderen en overlegt over nieuwe ideeën met je collega’s.
Naast een ondernemende en flexibele instelling beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden. Je hebt een kind- en servicegerichte houding, bent stressbestendig en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Als je ook nog over een dosis humor en andere talenten beschikt, nodigen wij je graag uit om je in te schrijven in ons cv bestand.

De beloning

Een salaris conform de CAO Kinderopvang en andere goede secundaire voorwaarden, zoals gratis ontbijt, lunch en tussendoortjes, reiskostenvergoeding en teamuitjes. Verder bieden wij een gezellige werksfeer en vertrouwen binnen ons team.

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een mail met een motivatiebrief en CV naar personeel@hetschaapie.nl en we
nemen z.s.m. contact met je op. Of vul onderstaand formulier in.

Interesse