Werken bij ‘t Schaapie

Schaapie cvMomenteel zijn wij op zoek naar nieuw personeel om ons leuke team te versterken.

Pedagogisch medewerker niveau 3 of 4

 

‘ Flexibel, lief, positief en proactief’

Wij bieden een gezellige, kleinschalige en laagdrempelige werkplek voor 2 enthousiaste pedagogisch medewerkers voor het KDV en de NSO (van 9 tot 36 uur per week mogelijk). Vanwege het vaste gezichtencriterium moeten wij wel rekening houden met de samenstelling van de groepen, maar een combinatie van groepen op verschillende dagen is mogelijk. Wij hebben beide vormen van kinderopvang in hetzelfde pand en we hebben 1 locatie. Als je bijvoorbeeld maar 18 van de 36 uur beschikbaar bent, kun je ook reageren.

Daarnaast hebben wij ook plek voor een oproepkracht, die flexibel ingezet kan en wil worden of eventueel alleen een zwangerschapsverlof of vakanties van medewerkers over wil nemen. Hierbij is het ook mogelijk om tijdelijk 5 dagen van 9 uur te werken.

 

Wat wordt jouw functie?

Je bent verantwoordelijk voor de opvang, begeleiding en verzorging van een groep kinderen. Je draagt zorg voor een veilig klimaat in de groep, zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontplooien. Samen met een collega of alleen, begeleid je de kinderen zowel in groepsverband als individueel en stimuleer je hun ontwikkeling. Ook het begeleiden van stagiaires kan in de toekomst een van je taken zijn. Je onderhoudt contact met ouders/verzorgers en je geeft desgewenst opvoedadviezen. Je volgt de ontwikkelingen van de kinderen en rapporteert hierover aan de ouders/verzorgers en de leidinggevenden. Je neemt deel aan werk- en teambesprekingen.

Het halen van kinderen uit school voor de NSO, is ook 1 van de taken van een pedagogisch medewerker bij Kinderopvang ’t Schaapie.
In overleg met jou wordt er jaarlijks een eventueel ontwikkelplan opgesteld. De coaching van het team wordt gedaan door onze pedagogisch coach.

Jij;

 • Hebt tenminste een relevante opleiding op MBO-niveau of bent hiermee bezig (wel in de eindfase)
 • Hebt plezier in een actieve en creatieve omgang met kinderen en overlegt over nieuwe ideeën met je collega’s.
 • Beschikt, naast een ondernemende en flexibele instelling, ook over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden.
 • Hebt een kind- en servicegerichte houding, bent stressbestendig en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Als je ook nog over een dosis humor en andere talenten beschikt, nodigen wij je graag uit om je in te schrijven in ons CV-bestand.

 

Wat biedt Kinderopvang ‘t Schaapie jou?

 

 • Het salaris is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Kinderopvang (minimaal €2116,- en maximaal €2887,- bruto per maand op basis van een fulltime werkverband.
 • Een mooie, grote, uitdagende binnentuin, waar de kinderen (en jij) naar hartenlust kunnen spelen.
 • Wij werken niet volgens een bepaald gedachtegoed, maar werken met ‘pedagogisch actief’; een leuke handleiding voor leuke, uitdagende en leerzame activiteiten, die jouw werkindeling tevens een stukje makkelijker maakt.
 • Een werkplek waar je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen en waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen.
 • Leuke collega’s en een goede werksfeer met volop ruimte voor eigen inbreng.
 • Ruimte om je eigen talenten en kwaliteiten in te zetten
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling d.m.v. scholing en trainingen
 • Inclusief de mogelijkheid om administratieve werkzaamheden uit te voeren om de werkuren uit te breiden tot 18-36 uur per week, als je kiest voor de combinatie babygroep en naschoolse opvang.
 • Werken bij een kleinschalige organisatie in een persoonlijke sfeer

Aanvang dienstverband in overleg.