Werken bij 't Schaapie

Kom gezellig werken bij Kinderopvang 't Schaapie in Haarlem.

Momenteel zijn wij op zoek naar nieuw personeel om ons leuke team te versterken: Pedagogisch professional niveau 3 of 4.

Flexibel, lief, positief en proactief

Wij bieden een gezellige, kleinschalige en laagdrempelige werkplek voor twee enthousiaste pedagogische medewerkers voor het KDV en de NSO (hierin is werken van 9 tot 36 uur per week mogelijk). Vanwege het vaste gezichtencriterium willen wij wel rekening houden met de samenstelling van de groepen. Een combinatie van groepen op verschillende dagen is in principe wel mogelijk. Wij bieden beide vormen van kinderopvang in hetzelfde pand en hebben één locatie.
Ook als je minder dan 36 uur per week beschikbaar bent, kun je zeker op deze vacature reageren!

Ook hebben wij nog plek voor een oproepkracht die flexibel ingezet kan en wil worden. Het is ook mogelijk om alleen tijdens zwangerschapsverlof en/of vakanties van medewerkers te werken. Tijdelijk 5 dagen van 9 uur werken is ook een optie.

Wat wordt jouw functie?

Je bent verantwoordelijk voor de opvang, begeleiding en verzorging van een groep kinderen. Je draagt zorg voor een veilig klimaat in de groep, zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontplooien. Samen met een collega (of alleen) begeleid je de kinderen zowel in groepsverband als individueel en stimuleer je hun ontwikkeling. Ook het begeleiden van stagiaires kan in de toekomst één van jouw taken zijn. Je onderhoudt contact met ouders en verzorgers en geeft desgewenst opvoedadviezen. Je volgt de ontwikkeling van de kinderen en rapporteert hierover aan de ouders, verzorgers en de leidinggevenden. Je neemt deel aan werk- en teambesprekingen.

Het halen van kinderen uit school voor de NSO is ook één van de taken van een pedagogisch professional bij Kinderopvang ’t Schaapie. In overleg wordt er jaarlijks een ontwikkelplan opgesteld. De coaching van het team wordt gedaan door onze eigen pedagogische coach.

Wat verwachten wij van jou?

Wat biedt Kinderopvang ‘t Schaapie jou?