Over 't Schaapie

Kinderopvang 't Schaapie is een professionele en kinderopvang in Haarlem.

Om een actueel inspectierapport van de GGD voor het KDV in te zien, klik hier.

Om een actueel inspectierapport van de GGD voor de NSO in te zien, klik hier.

Om ons Pedagogisch beleidsplan te bekijken, klik hier.

Onze certificaten

Om ons klachtenvrij certificaat te zien, klik hier

Om ons Interne klachten regeling te zien, klik hier

Wie zijn wij?

Veilig en vrolijk opgroeien bij kinderopvang ’t Schaapie

Wij zijn kinderopvang ’t Schaapie!
Rebecca, trotse moeder van Romain, Jada en Nikki, is oprichter van kinderopvang ’t Schaapie. Rebecca heeft de opleiding MDGO-VZ afgerond en heeft daarna een opleiding tot ziekenverzorgende gevolgd. Na haar opleiding is ze op een kinderdagverblijf gaan werken, waardoor ze de fijne kneepjes van het vak leerde kennen.
Daarnaast heeft ze als kraamverzorgende gewerkt en een aantal jaren in het verzorgingshuis.

Toen Romain werd geboren ging Rebecca aan de slag als gastouder. Nadat zij 6 jaar als zelfstandig gastouder had gewerkt, werd het tijd voor de volgende stap. Door de vele aanmeldingen bij Rebecca als gastouder en de nieuwe wet kinderopvang in 2010, ontstond er een uitzonderlijke kans waardoor Rebecca haar droom kon verwezenlijken.

Per 1 december 2012 is ’t Schaapie verhuisd naar de Paul Krugerstraat in Haarlem. Daar zitten wij momenteel nog steeds met heel veel plezier. In ons schitterende pand bieden wij opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.
Samen met een fantastisch team bestaande uit 20 pedagogisch professionals, een secretaresse, een beleidsmedewerker/coach en een leidinggevende verwachten wij nog vele jaren met veel liefde en plezier kinderen op te vangen.

Energetisch therapeut voor kinderen en volwassenen (alles is energie).

Rebecca zocht, na 19 jaar in het vak te hebben gezeten, een nieuwe uitdaging en is nu ook coach en energetisch therapeut voor volwassenen. Haar passie ligt echter in het ondersteunen van kinderen en ze is momenteel bezig met het verkennen van manieren om bewezen technieken zoals EFT, EMDR en acupunctuur drukpunten toe te passen om kinderen te helpen zich beter in hun vel te voelen en om te gaan met hun emoties. Alle emoties mogen er zijn en als je deze emoties even aandacht geeft, voelt men zich gehoord en gezien en is de emotie binnen 20 tot 90 seconden weer weg. Ook bij volwassenen.

Door middel van het aanraken van drukpunten op het lichaam en het uitvoeren van lichamelijke oefeningen, leert Rebecca kinderen om samen te werken met hun lichaam. Ze gelooft sterk in de kracht van lichaamsgerichte therapie en behandeling, omdat slechts 5% van onze wijsheid, opgeslagen informatie en bewustzijn in ons hoofd zit, terwijl maar liefst 95% zich bevindt in ons lichaam. Hierdoor is het aanpakken van problemen op een lichamelijk niveau vaak effectiever dan er alleen over te praten of erover na te denken.

Met de methode die ze toepast, heeft Rebecca al vele volwassenen geholpen om van zowel hun lichamelijke als geestelijke klachten af te komen. Bij kinderen ziet ze resultaten zoals beter, dieper en meer rustgevend slapen, minder huilen, beter drinken en een groter bewustzijn van hun eigen prachtige en krachtige essentie.

Ze voelt zich ontzettend dankbaar dat ze dit werk mag uitvoeren binnen haar eigen kinderopvang.

Kinderopvang 't Schaapie in Haarlem

Wij werken samen met