Over 't Schaapie

Kinderopvang 't Schaapie is een professionele en kinderopvang in Haarlem.

Om een actueel inspectierapport van de GGD voor het KDV in te zien, klik hier.

Om een actueel inspectierapport van de GGD voor de NSO in te zien, klik hier.

Onze certificaten

Om ons klachtenvrij certificaat te zien, klik hier

Om ons Interne klachten regeling te zien, klik hier

Wie zijn wij?

Veilig en vrolijk opgroeien bij kinderopvang ’t Schaapie

Wij zijn kinderopvang ’t Schaapie!
Rebecca, trotse moeder van Romain, Jada en Nikki, is oprichter van kinderopvang ’t Schaapie. Rebecca heeft de opleiding MDGO-VZ afgerond en heeft daarna een opleiding tot ziekenverzorgende gevolgd. Na haar opleiding is ze op een kinderdagverblijf gaan werken, waardoor ze de fijne kneepjes van het vak leerde kennen.
Daarnaast heeft ze als kraamverzorgende gewerkt en een aantal jaren in het verzorgingshuis.

Toen Romain werd geboren ging Rebecca aan de slag als gastouder. Nadat zij 6 jaar als zelfstandig gastouder had gewerkt, werd het tijd voor de volgende stap. Door de vele aanmeldingen bij Rebecca als gastouder en de nieuwe wet kinderopvang in 2010, ontstond er een uitzonderlijke kans waardoor Rebecca haar droom kon verwezenlijken.

Per 1 december 2012 is ’t Schaapie verhuisd naar de Paul Krugerstraat in Haarlem. Daar zitten wij momenteel nog steeds met heel veel plezier. In ons schitterende pand bieden wij opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.
Samen met een fantastisch team bestaande uit 20 pedagogisch professionals, een secretaresse, een beleidsmedewerker/coach en een leidinggevende verwachten wij nog vele jaren met veel liefde en plezier kinderen op te vangen.

Kinderopvang 't Schaapie in Haarlem

Wij werken samen met